Geplaatst

Mijn laatste link

Dit is mijn laatste internetcolumn. 

Ik moet nu eenmaal dingen af gaan stoten. En als ik de dingen wil blijven doen die mij dierbaar zijn helemaal. Want anders kan ik straks niks meer doen.

Vorige week heb ik een ernstige waarschuwing gehad. Ik zat een van de vele artikelen die ik nog moet schrijven te tikken en ik kon plots niet meer verder. Ik heb heel de avond over drie regels gedaan en urenlang tegen een huilbui aangezeten die maar niet kwam.

Navraag leverde een bevestiging van mijn vermoedens op: het moet een voorteken van een burn out zijn geweest. Onbeperkt doorbuffelen en achter deadlines aanjagen zonder ooit echt vrij te hebben gaat een keer zijn tol eisen.

Om erger te voorkomen en omdat het toch al druk is op mijn schrijverspraktijk ga ik dus wat werkdruk wegnemen. Onder meer door met deze column te stoppen. De stadsgezichten gaan echter gewoon door. Ik heb nu ook wat meer tijd om de straat op te gaan nu ik enkele dingen heb afgestoten, dus dat komt goed uit.

Hieronder mijn laatste link voor jullie. Misschien wel de meest nuttige link die ik ooit gegeven heb.

Dank voor de vele malen dat jullie deze rubriek bezocht hebben. En blijf dat ook elke woensdag doen bij de Stadsgezichten.  

Reacties

2 reacties op “Mijn laatste link”

  1. Paul van Est avatar
    Paul van Est

    Dag Ko,

    Een hele verstandige keuze. We zullen je niet missen, je bent een vertrouwde verschijning in het Tilburgse straatbeeld. Het ga u goed.

  2. Frans avatar
    Frans

    ko, ik heb altijd genoten, en blijf dat doen met de stadsgezichten. Die zijn echt toppie met die leuke tekeningen erbij